Forum Newcastle United Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Odpowiedz do tematu Strona 1 z 5
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Koszulka Newcastle - gdzie kupic?
Autor Wiadomość

Odpowiedz z cytatem
Chciałbym kupić koszulkę Newcastle, najlepiej ta z sezonów 05-07 (żółty napis northern rock na środku). Szukałem na allegro, ale nie znalazłem. Sad  Interesuje mnie rozmiar L, lub XL  (mam 185 cm wzrostu) w przystępnej cenie (do 120 zł). Mam nadzieje, że pomożecie. Z góry dziękuje.

P.S Chodzi mi oczywiście o nowy model (nieużywany)

Dodano po 2 minutach:

Dodam jeszcze, że chodzi o koszulkę w biało-czarne paski Very Happy Licze na Was!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Odpowiedz z cytatem

Odpowiedz z cytatem
allegro albo ebay...innej opcji w polsce nie ma

Odpowiedz z cytatem
Ostatni na allegro kupiłem 2 oryginalne koszulki z nazwiskami i numerami - Jenasa (logo ntl) oraz Shearera (logo Brown Ale) łącznie za 51 zł  Twisted Evil

Edit: A jeszcze wcześniej kupiłem koszulkę, z czasów kiedy jeszcze grali u nas Ginola i Ferdinand...i jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że na odwrocie było nazwisko właśnie Ginoli i jego numer  Cool oczywiście w opisie aukcji nie było na ten temat żadnej wzmianki Laughing

Odpowiedz z cytatem
Pepel, za ile odpalisz tego Ginole?  Cool  Ewentualnie jakaś wymiana.  Gdybyś był zainteresowany, to wal na priva.

Odpowiedz z cytatem
Pepel, za ile odpalisz tego Ginole?  Cool  Ewentualnie jakaś wymiana.  Gdybyś był zainteresowany, to wal na priva.

Hehe nie ma takiej opcji  Wink

Odpowiedz z cytatem
Post Koszulka 
Ja szukałem koszulki na allegro i znalazłem jedną bardzą ładną tylko, że w barwach wyjazdowych. Czekam może coś się znajdzie...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG

Odpowiedz z cytatem
Post Link na Allegro 
http://allegro.pl/item212348503__newcastle_united_adidas_unikat_nowa.html
Tu jest pożegnalna koszulka Alana na Allegro.

Odpowiedz z cytatem
ona bedzie moja!! nie ma bata Twisted Evil

Odpowiedz z cytatem
chce ktos sprzedac koszulke ?? najlepiej shearera lub bez nazwiska Very Happy ps Czy mozna wierzyc tym z allegro ze 0 uszkodzen (zacieki plamy itd) i mozna bez problemu kupic uzywana?? bo ostatnio krucho z kasa Very Happy a w takiej koszulce na WF'ie sei pokazac Very Happy moja siostra jest w angli ale nie moze nigdzie tam znalesc koszulki Shearera Very Happy

Odpowiedz z cytatem
Jeśli kogoś interesuje to ja mam na sprzedaż nową koszulkę Newcastle domową z tamtego sezonu rozmiar S.Mogę sprzedać nawet za 40 zł bo na mnie jest po prostu za mała.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG

Odpowiedz z cytatem
Post koszulka 
ja szukam M lub L na metr 180cm Very Happy

Odpowiedz z cytatem
wiesz jelinas. ja na 8 koszulek mialem 1 poplamionai nie bylo nic pow o tym. musiszz poprostu dobrze trafic ale zazwyczaj wszystko jest dobrze. radze poczytac komentarze przed kupieniem

Odpowiedz z cytatem
Ja kupilem na allegro 4 koszulki NUFC i zadna nie byla uszkodzona, zawsze wszystko bylo tak, jak napisane w licytacji, wiec chyba naprawde rzadko zdarza sie zeby allegrowicze oszukiwali w tej sprawie  Wink

Odpowiedz z cytatem
Post koszulka 
a znacie sie na rozmiarowkach ?? ja mam 180cm a tam podaja dl szerokosc i tak dalej :/ i w kazdej licytacji na ten sam rozmiar podaja inne wymiary :/

Odpowiedz z cytatem
Witam szanownych użytkowników znalazłem taki sklep bardzo duży wybór koszulek z zagranicznych klubów w tym też z Newcastle. cena moze odstraszac...  http://www.bigfootball.pl/index.php?sekce=katalog&kategorie=evropa&idKategorie=28&idZbozi=5270

Odpowiedz z cytatem
To jakis zart. Sprowadzenie takiej samej z Angli z oficjalnego sklepu bedzie chyba tańsze. Teraz maja wyprzedaz po 25 pundsow chyba

Odpowiedz z cytatem
Coś znacznie tańszego ja mam jakiegos farta na te koszulki... http://www.fanstore.pl/NEWCASTLE+UNITED+OFICJALNA+MECZOWA+ADIDAS+XL+188+CM_p135.html

Odpowiedz z cytatem
Ja zakupiłem nową, domową koszulke w sklepie nufc. Zapłaciłem. . . ale było warto. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH SROK!!!
 http://shop.nufc.co.uk/product.pasp?txtProductID=164100#

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG

Odpowiedz z cytatem
Ja mam takie zapytanie do ludzi ktorzy zamawiali cos ze sklepu oficjalnej stron. Otoz ciekawi mnie jakie sa koszta wysylki?? Jestem zainteresowany kupnek paru drobiazgow (szalik, moze cos jeszcze), i calkowita wartosc wynosila by nie wiecej niz 15-20 funtow. Ciekawi mnie tez czy za przysylke kilku rzeczy place raz czy jakos wiecej?? Prosze o odpowiedz Cool

Odpowiedz do tematu Strona 1 z 5
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny