Faktycznie pub całkiem przyzwoity z nastawieniem na SPORT. Odniosłem wrażenie ze na meczu derbowym wszyscy (zarówno Polacy jak i Angole) byli za Newcastle Z plusów wymieniłbym jeszcze browarek - niechrzczony co jest jak wiadomo dużą rzadkością ! Szkoda ze mecz był puszczony na małym telewizorze , na lewo jest spora salka z wieloma miejscami siedzącymi i duzym telebimem.
Faktycznie pub całkiem przyzwoity z nastawieniem na SPORT. Odniosłem wrażenie ze na meczu derbowym wszyscy (zarówno Polacy jak i Angole) byli za Newcastle
To chyba jednak w innym pubie oglądałeś ten mecz. Całkiem sporo grupka angoli była że tak powiem "neutralna"
Jasne. Jak zgram je na kompa to wrzuce na jakieś rapidshare i zapodam linki
Dodano po 7 minutach:
adilegia napisał:
joker napisał:
Faktycznie pub całkiem przyzwoity z nastawieniem na SPORT. Odniosłem wrażenie ze na meczu derbowym wszyscy (zarówno Polacy jak i Angole) byli za Newcastle
To chyba jednak w innym pubie oglądałeś ten mecz. Całkiem sporo grupka angoli była że tak powiem "neutralna"
Wiesz, ankiety nie przeprowadzałem Co nie zmienia faktu że ci najgłośniejsi kibicowali Newcastle.
czemu się nie ujawniłeś? zawsze to miło pogadać z fanem srok i to w rodzimym języku
bo tą najgłośniejszą grupką to chyba "my" byliśmy "my" znaczy loża szyderców
czemu się nie ujawniłeś? zawsze to miło pogadać z fanem srok i to w rodzimym języku
bo tą najgłośniejszą grupką to chyba "my" byliśmy "my" znaczy loża szyderców
nie no byliście w jednej knajpie i nawet się nie poznaliście?
pewnie głosno wyrażaliście swoje niezadowolenie z gry "Srok" i kazdy bał się podejść
Skąd mogłem wiedzieć że ci którzy tam rządzą najwięcej podczas meczu to wlasnie forumowicze Nawiązałem natomiast kontakt z panią barmanką , trzeba przyznać wysoce zorganizowaną - o browarka nawet nie musiałem się prosić - lubię gdy kobieta jest pod ręką i wie o co chodzi
Ale spoko, za jakiś miesiac bedzie meczyk z Man.Utd moze bedzie okazja pogadac.