Forum Newcastle United Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Inicjatywa kibicowska - Rozwój FC
Autor Wiadomość

Odpowiedz z cytatem
Post Inicjatywa kibicowska - Rozwój FC 
Witam. Myślę że każdy z nas -Kibiców Newcastle -  pragnie aby nasz klub powrócił w szeregi najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii , zdobywał sukcesy na boisku oraz znakomicie prezentował się na trybunach. O wydarzeniach na boisku niestety nie mamy wpływu , lecz na trybunach i poza stadionem owszem. Dlatego wpadłem na pomysł rozwoju naszego ruchu kibicowskiego , fan klubików ( takich jak np. Southboys czy Division Warsaw Smile ) oraz całego FC w POLSCE. Jak miałby miało to wyglądać ?
Myślę że niewiele potrzeba a efekt może być ogromny:
 - reklamować miejsce spotkań w danym mieście poprzez newsy na głównej stronie nufc.pl. oraz później relacje z tych spotkań
 - zrobić odpowiedni dział na forum dla każdego z "małych FC"
 - może jakieś gadżety?

Jakie wy macie pomysły ?

Prosił bym tutaj o członków wszystkich FC oraz o wyrażenie swojej opinii na ten temat Smile prosił bym również o wypowiedź administratora stronki jakby to widział Smile Za wszystkie sugestie dziękuje.

Myślę że razem możemy zrobić coś naprawdę fajnego !

Pozdrawiam Serdecznie Smile

P.S.  Boro Going Down With Gordon Russet Hair Exclamation  Twisted Evil

Odpowiedz z cytatem

Trzeba wreszcie zacząć działać dla dobra Toon Army Poland. Skończmy raz na zawsze, z tymi docinkami i weźmy się za to, bo myślę, że warto.

Najlepszą okazją na omówienie wszystkich szczegółów, bedzie styczniowy turniej w Jaworznie. Very Happy
Wszyscy się wtedy spotkamy i bedzie można poruszyć wszystkie kwestie dotyczące istnienia naszego ruchu kibicowskiego.

Także niech ten  zapoczątkowany przez Mattixa temat, bedzie początkowym zalążkiem do współpracy między nami kibicami.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG

Odpowiedz z cytatem

zgoda buduje  Very Happy  

w Jaworznie trzeba spokojnie usiąść i podać o wielu sprawach, w tym o rejestracji naszego stowarzyszenia, także również popieram inicjatywę i doceniam fakt "wyciągnięcia ręki"

pozdr Cool

Odpowiedz z cytatem
Podpisuję się, pod tym, co napisał Mattix , Woody i Dajer.
Część osób się nie zna, ale to nie są powody, do podziałów, bo wszyscy jesteśmy kibicami jednej drużyny,
było niesmacznie, w pewnym momencie, ale po prostu czas puścić spory w niepamięć.

Nadchodzi turniej, zagramy, na dwie drużyny, ale dobrze, bo zagrają wszyscy chętni,
poza tym będzie to najliczniejszy zjazd fanów Newcastle w Polsce(tak się zapowiada),
więc zróbmy z tego pożytek.

Spotkamy się, pogadamy odpowiednio zintegrujemy:)
Hagi winko hektolitrami bierz:P Twisted Evil

I prośba, do wszystkich, bez napinek, docinek i innych złośliwości, zróbmy coś normalnego,
wiele osób nie zna się, ale w Jaworznie się poznacie, lepiej normalnie podejść pogadać,
niż z jakimiś żalami czy niechęciami wspólnymi  do siebie jechać.
 Smile

"IM NOT SPEAK ENGLISH"

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Odpowiedz z cytatem
Pozytywna inicjatywa więc jestem jak najbardziej za. Mam nadzieję, że to będzie początek nowej jakości w naszym kibicowskim środowisku. Kilka ciekawych pomysłów również mam, teraz na szybko nie będę się rozpisywał. W tygodniu postaram się bardziej rozwinąć temat. UNITED przede wszystkim

Odpowiedz z cytatem
ja popieram propozycje Mattixa , w jedności siła  Very Happy  
wszelkie spory niech pójdą w zapomnienie. przy okazji ja też coś wyjaśnie podczas spotkania

Skadi 6 litrów będzie napewno.  Cool

Odpowiedz z cytatem
Dobrze by było wreszcie skończyć sprawę ze stowarzyszeniem. W Łebie nam nie wyszło to może w Jaworznie się uda zamknąć  tą sprawę i może będzie więcej niż te 15 osób chętnych do członkostwa.

należało by się dogadać czy zarząd TAP będzie w takim samym składzie jak został wybrany w Łebie czy będzie coś zmieniane??

Odpowiedz z cytatem
Najważniejsza jest sprawa ogólnopolskiego FC, a dopiero potem regionalnego. Trzeba w Jaworznie przedyskutować tematy które wywoływały wcześniej spięcia. Każdy niech przedstawi swoje racje, każdy zostanie wysłuchany i wtedy wspólnie trzeba podjąć wiążące decyzję. Na tą chwile najważniejsze jest zarejestrowanie stowarzyszenia, co do gadżetów regionalnych FC, to każdy niech robi takie jakie się mu podobają, co mi do tego jaki gadżet zrobią "South Boys" lub " Division Warsaw" byle by nie bił w dobre imię klubu i kibiców. Pomysł o ogłaszaniu spotkań na głównej jest sensowny, bo pod newsami zawsze dużo komentarzy, a połowa piszących tam nie udziela się na forum.

Również zwracam uwagę na  bezsensowne docinki, które wnoszą jedynie zamęt, będą one kasowane, a wichrzyciele ukarani Cool

Musimy działać żeby nasz ruch kibicowski jak i nasza strona ( która jakby nie patrzył dała nam platformę do komunikacji) się rozwijały.

Więc jeśli ktoś ma coś sensownego do powiedzenia, to tutaj może to pokazać. Jeśli nie chce nic wnieść do tematu, a tylko zaznaczyć swoją obecność, niech nic nie pisze.

Trzeba skruszyć ten zastój, złapać się za jajca ( kobiety za co chcą) i brać się do roboty bez narzekania.

NUFC to MY

Odpowiedz z cytatem
Papug chodziło mi o gadżety promujące same Newcastle takie jakie idzie dostać w oficjalnym sklepie do którego niestety wielu z nas nie ma dostępu ..

Ciesze się że pomysł się podoba mam nadzieje że jeszcze administrator stronki nas poprze i będzie umieszczał informację na stronie Smile

Odpowiedz z cytatem
Takie gadżety są robione, praktycznie na każdym zlocie był coś. Od T-shirtów z Nieborowa po kufle  skądś tam  Very Happy  Jeśli macie jakiś pomysł i jest możliwość realizacji to piszcie tutaj. Moim zdaniem przydałby się nowy T-shirt, bo ten z I zlotu trochę wyblakł, a u niektórych zakończył żywot.

Odpowiedz z cytatem
Mattix myślę, że przy okazji turnieju możnaby zrobić np te smycze, które opracowaliśmy:)
Może wrzuć projekt na stronkę.
W ogóle przydałby się dział z projektami, Papug jesteś w stanie coś z tym zrobić?Smile

"IM NOT SPEAK ENGLISH"

Odpowiedz z cytatem

Bo robić coś co się nie sprzeda nie ma sensu Smile

Mój Projekt :

http://i45.tinypic.com/258xxmh.jpg

Odpowiedz z cytatem
Pomysł i inicjatywa zacna. Zróbmy więc wszystko aby tylko jak to często bywa na słowach się nie skończyło.

Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje ,że po świąteczno-noworocznym zamieszaniu już będzie widać pierwsze kroki wprzód Smile

Odpowiedz z cytatem
Nie wiem czy to Święta wpłynęły na taką akcję ale to w sumie mało istotne. Ważne, że są ludzie którzy wyszli z inicjatywą wspólnego działania i są którzy to zaakceptowali, gdyż w jedności siła. Zgadzam się z Adim, że jest to bardzo fajny pomysł ale należy nie tylko ładnie pisać na forum i mówić ale należy to wszystko zamienić w czyny. Jestem jednak dobrej myśli i mam nadzieję że w styczniu wspólnie się poznamy ustalimy dalszy rozwój naszego CAŁEGO Fan Clubu. Chciałbym również nadmienić że do tej pory została już zrobiona niezła robota np. w postaci dobrej i sprawnie funkcjonującej stronki ale również należy nadmienić,że my wszyscy kibice Newcastle nie jesteśmy kibicami sukcesu gdyż nie mamy takich wyników jak np. Man Utd czy inne angielskie kluby(a tacy kibice jak my moim zdaniem są wierniejsi i więcej są w stanie poświęcić niż kibice którzy są przeważnie tylko gdy są zwyciestwa) i pomimo tego jest nas sporo a co za tym idzie mamy spory potencjał i nie należy go zmarnować. W każdej grupie nigdy nie było i nigdy nie będzie tego że wszyscy mają jedno zdanie jednak poprzez rozmowy zawsze można dojść do porozumienia Smile Tak że mam nadzieje że każde zdanie będzie brane pod uwagę.

P.S. MERRY CHRISTMASS FOR ALL

Odpowiedz z cytatem
Jako ,że w poniedziałek oba "regionalne FC" się organizują może dało by rade dać jakąś informacje na głównej stronie NUFC.pl ?

Odpowiedz z cytatem
Na efekty zamieszczenia na stronie informacji o wspólnym oglądaniu meczu nie trzeba było długo czekać. Jak widać nie wszyscy czytają forum i bzdurne komentarze pod postami.
Mam też nadzieję że po spotkaniu z nami nowy kolega czynnie dołączy w szeregi Toon Army Poland.

Odpowiedz z cytatem
zgadza się . w dodatku w niektórych miastach zaczeło coś drgać więc nic nie pozostaje jak ciągnąc to dalej Smile

Odpowiedz z cytatem
Poczytajcie bracia miła co ma hagi do powidzina Smile

jako że ostatnio na naszym forum była mała sprzeczka, ja jako niedoszły ****** ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)
chciałbym na spotkaniu które odbędzie się za niecały miesiąc być mediatorem.

"Dzięki zgodzie małe rzeczy rosną, przez niezgodę - wielkie upadają."
                                                                                          Salustiusz

Odpowiedz z cytatem
... jeśli to tak ma wyglądać to ja podziękuje za współprace już na starcie..

Ta stronka to jest Warsaw Division page ? czy wszystkich kibiców Newcastle w Polsce?

bo jak na razie to widzę tylko newsy o spotkaniach w "stolicy" Rolling Eyes