| Autor |
Wiadomość |
MaTTiX
Ławka rezerwowych

Ostrzeżenia: 0/3
|
 Inicjatywa kibicowska - Rozwój FC
Witam. Myślę że każdy z nas -Kibiców Newcastle - pragnie aby nasz klub powrócił w szeregi najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii , zdobywał sukcesy na boisku oraz znakomicie prezentował się na trybunach. O wydarzeniach na boisku niestety nie mamy wpływu , lecz na trybunach i poza stadionem owszem. Dlatego wpadłem na pomysł rozwoju naszego ruchu kibicowskiego , fan klubików ( takich jak np. Southboys czy Division Warsaw  ) oraz całego FC w POLSCE. Jak miałby miało to wyglądać ?
Myślę że niewiele potrzeba a efekt może być ogromny:
- reklamować miejsce spotkań w danym mieście poprzez newsy na głównej stronie nufc.pl. oraz później relacje z tych spotkań
- zrobić odpowiedni dział na forum dla każdego z "małych FC"
- może jakieś gadżety?
Jakie wy macie pomysły ?
Prosił bym tutaj o członków wszystkich FC oraz o wyrażenie swojej opinii na ten temat  prosił bym również o wypowiedź administratora stronki jakby to widział  Za wszystkie sugestie dziękuje.
Myślę że razem możemy zrobić coś naprawdę fajnego !
Pozdrawiam Serdecznie
P.S. Boro Going Down With Gordon Russet Hair
| 21.12.2009 23:27 |
|
 |
woody111 vel Beye
Junior

|
Popieram w 100% Mattixa!!!
Trzeba wreszcie zacząć działać dla dobra Toon Army Poland. Skończmy raz na zawsze, z tymi docinkami i weźmy się za to, bo myślę, że warto.
Najlepszą okazją na omówienie wszystkich szczegółów, bedzie styczniowy turniej w Jaworznie.
Wszyscy się wtedy spotkamy i bedzie można poruszyć wszystkie kwestie dotyczące istnienia naszego ruchu kibicowskiego.
Także niech ten zapoczątkowany przez Mattixa temat, bedzie początkowym zalążkiem do współpracy między nami kibicami.
|
| 21.12.2009 23:39 |
|
 |
Dajer
Zjazdowicz

|
Racja
zgoda buduje
w Jaworznie trzeba spokojnie usiąść i podać o wielu sprawach, w tym o rejestracji naszego stowarzyszenia, także również popieram inicjatywę i doceniam fakt "wyciągnięcia ręki"
pozdr
| 21.12.2009 23:46 |
|
 |
Skadi
Ławka rezerwowych

|
Podpisuję się, pod tym, co napisał Mattix , Woody i Dajer.
Część osób się nie zna, ale to nie są powody, do podziałów, bo wszyscy jesteśmy kibicami jednej drużyny,
było niesmacznie, w pewnym momencie, ale po prostu czas puścić spory w niepamięć.
Nadchodzi turniej, zagramy, na dwie drużyny, ale dobrze, bo zagrają wszyscy chętni,
poza tym będzie to najliczniejszy zjazd fanów Newcastle w Polsce(tak się zapowiada),
więc zróbmy z tego pożytek.
Spotkamy się, pogadamy odpowiednio zintegrujemy:)
Hagi winko hektolitrami bierz:P
I prośba, do wszystkich, bez napinek, docinek i innych złośliwości, zróbmy coś normalnego,
wiele osób nie zna się, ale w Jaworznie się poznacie, lepiej normalnie podejść pogadać,
niż z jakimiś żalami czy niechęciami wspólnymi do siebie jechać.
_________________ Fog on the Tyne is all mine, all mine,
Fog on the Tyne is all mine;
"IM NOT SPEAK ENGLISH"
|
| 21.12.2009 23:48 |
|
 |
ViSNiAL vel Eljot
Wodzirej

|
Pozytywna inicjatywa więc jestem jak najbardziej za. Mam nadzieję, że to będzie początek nowej jakości w naszym kibicowskim środowisku. Kilka ciekawych pomysłów również mam, teraz na szybko nie będę się rozpisywał. W tygodniu postaram się bardziej rozwinąć temat. UNITED przede wszystkim
| 21.12.2009 23:54 |
|
 |
Hagi19
Junior

|
ja popieram propozycje Mattixa , w jedności siła
wszelkie spory niech pójdą w zapomnienie. przy okazji ja też coś wyjaśnie podczas spotkania
Skadi 6 litrów będzie napewno.
|
| 21.12.2009 23:56 |
|
 |
mamut vel Homer
Pierwszy skład

|
Dobrze by było wreszcie skończyć sprawę ze stowarzyszeniem. W Łebie nam nie wyszło to może w Jaworznie się uda zamknąć tą sprawę i może będzie więcej niż te 15 osób chętnych do członkostwa.
należało by się dogadać czy zarząd TAP będzie w takim samym składzie jak został wybrany w Łebie czy będzie coś zmieniane??
_________________ Mamy Super skład i Super trenera a cały nasz zarząd to wspaniali fachowcy !!!!!!!!
|
| 22.12.2009 12:11 |
|
 |
Papug
Nie kłóć się z nim

|
Najważniejsza jest sprawa ogólnopolskiego FC, a dopiero potem regionalnego. Trzeba w Jaworznie przedyskutować tematy które wywoływały wcześniej spięcia. Każdy niech przedstawi swoje racje, każdy zostanie wysłuchany i wtedy wspólnie trzeba podjąć wiążące decyzję. Na tą chwile najważniejsze jest zarejestrowanie stowarzyszenia, co do gadżetów regionalnych FC, to każdy niech robi takie jakie się mu podobają, co mi do tego jaki gadżet zrobią "South Boys" lub " Division Warsaw" byle by nie bił w dobre imię klubu i kibiców. Pomysł o ogłaszaniu spotkań na głównej jest sensowny, bo pod newsami zawsze dużo komentarzy, a połowa piszących tam nie udziela się na forum.
Również zwracam uwagę na bezsensowne docinki, które wnoszą jedynie zamęt, będą one kasowane, a wichrzyciele ukarani
Musimy działać żeby nasz ruch kibicowski jak i nasza strona ( która jakby nie patrzył dała nam platformę do komunikacji) się rozwijały.
Więc jeśli ktoś ma coś sensownego do powiedzenia, to tutaj może to pokazać. Jeśli nie chce nic wnieść do tematu, a tylko zaznaczyć swoją obecność, niech nic nie pisze.
Trzeba skruszyć ten zastój, złapać się za jajca ( kobiety za co chcą) i brać się do roboty bez narzekania.
NUFC to MY
_________________ ONe Love One Heart ONe NUfc One Pride
|
| 22.12.2009 14:43 |
|
 |
MaTTiX
Ławka rezerwowych

|
Papug chodziło mi o gadżety promujące same Newcastle takie jakie idzie dostać w oficjalnym sklepie do którego niestety wielu z nas nie ma dostępu ..
Ciesze się że pomysł się podoba mam nadzieje że jeszcze administrator stronki nas poprze i będzie umieszczał informację na stronie
| 22.12.2009 16:29 |
|
 |
Papug
Nie kłóć się z nim

|
Takie gadżety są robione, praktycznie na każdym zlocie był coś. Od T-shirtów z Nieborowa po kufle skądś tam  Jeśli macie jakiś pomysł i jest możliwość realizacji to piszcie tutaj. Moim zdaniem przydałby się nowy T-shirt, bo ten z I zlotu trochę wyblakł, a u niektórych zakończył żywot.
_________________ ONe Love One Heart ONe NUfc One Pride
|
| 22.12.2009 16:56 |
|
 |
Skadi
Ławka rezerwowych

|
Mattix myślę, że przy okazji turnieju możnaby zrobić np te smycze, które opracowaliśmy:)
Może wrzuć projekt na stronkę.
W ogóle przydałby się dział z projektami, Papug jesteś w stanie coś z tym zrobić?
_________________ Fog on the Tyne is all mine, all mine,
Fog on the Tyne is all mine;
"IM NOT SPEAK ENGLISH"
|
| 22.12.2009 19:12 |
|
 |
MaTTiX
Ławka rezerwowych

|
tylko czy będą chętni na zakup ?
Bo robić coś co się nie sprzeda nie ma sensu
Mój Projekt :
http://i45.tinypic.com/258xxmh.jpg
| 22.12.2009 19:16 |
|
 |
adilegia
Ławka rezerwowych

|
Pomysł i inicjatywa zacna. Zróbmy więc wszystko aby tylko jak to często bywa na słowach się nie skończyło.
| 22.12.2009 23:30 |
|
 |
MaTTiX
Ławka rezerwowych

|
Dokładnie.
Mam nadzieje ,że po świąteczno-noworocznym zamieszaniu już będzie widać pierwsze kroki wprzód
| 23.12.2009 16:43 |
|
 |
Hanys
Junior

|
Nie wiem czy to Święta wpłynęły na taką akcję ale to w sumie mało istotne. Ważne, że są ludzie którzy wyszli z inicjatywą wspólnego działania i są którzy to zaakceptowali, gdyż w jedności siła. Zgadzam się z Adim, że jest to bardzo fajny pomysł ale należy nie tylko ładnie pisać na forum i mówić ale należy to wszystko zamienić w czyny. Jestem jednak dobrej myśli i mam nadzieję że w styczniu wspólnie się poznamy ustalimy dalszy rozwój naszego CAŁEGO Fan Clubu. Chciałbym również nadmienić że do tej pory została już zrobiona niezła robota np. w postaci dobrej i sprawnie funkcjonującej stronki ale również należy nadmienić,że my wszyscy kibice Newcastle nie jesteśmy kibicami sukcesu gdyż nie mamy takich wyników jak np. Man Utd czy inne angielskie kluby(a tacy kibice jak my moim zdaniem są wierniejsi i więcej są w stanie poświęcić niż kibice którzy są przeważnie tylko gdy są zwyciestwa) i pomimo tego jest nas sporo a co za tym idzie mamy spory potencjał i nie należy go zmarnować. W każdej grupie nigdy nie było i nigdy nie będzie tego że wszyscy mają jedno zdanie jednak poprzez rozmowy zawsze można dojść do porozumienia  Tak że mam nadzieje że każde zdanie będzie brane pod uwagę.
P.S. MERRY CHRISTMASS FOR ALL
| 23.12.2009 22:21 |
|
 |
MaTTiX
Ławka rezerwowych

|
Jako ,że w poniedziałek oba "regionalne FC" się organizują może dało by rade dać jakąś informacje na głównej stronie NUFC.pl ?
| 26.12.2009 13:44 |
|
 |
adilegia
Ławka rezerwowych

|
Na efekty zamieszczenia na stronie informacji o wspólnym oglądaniu meczu nie trzeba było długo czekać. Jak widać nie wszyscy czytają forum i bzdurne komentarze pod postami.
Mam też nadzieję że po spotkaniu z nami nowy kolega czynnie dołączy w szeregi Toon Army Poland.
| 29.12.2009 13:19 |
|
 |
MaTTiX
Ławka rezerwowych

|
zgadza się . w dodatku w niektórych miastach zaczeło coś drgać więc nic nie pozostaje jak ciągnąc to dalej
| 29.12.2009 22:44 |
|
 |
Hagi19
Junior

|
Poczytajcie bracia miła co ma hagi do powidzina
jako że ostatnio na naszym forum była mała sprzeczka, ja jako niedoszły ****** ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)
chciałbym na spotkaniu które odbędzie się za niecały miesiąc być mediatorem.
"Dzięki zgodzie małe rzeczy rosną, przez niezgodę - wielkie upadają."
Salustiusz
_________________ La vita è bella
|
| 29.12.2009 23:21 |
|
 |
MaTTiX
Ławka rezerwowych

|
... jeśli to tak ma wyglądać to ja podziękuje za współprace już na starcie..
Ta stronka to jest Warsaw Division page ? czy wszystkich kibiców Newcastle w Polsce?
bo jak na razie to widzę tylko newsy o spotkaniach w "stolicy"
| 29.01.2010 14:16 |
|
 |
|
|